Spletni piškotki – Clone

Ponudnik Obalne lekarne Koper na spletnem mestu www.obalne-lekarne.si uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta www.obalne-lekarne.si.

Ponudnik Obalne lekarne Koper na spletnem mestu www.obalne-lekarne.si uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli:

Upravljavec podatkovIme piškotka / trajanjeNamen obdelave zbranih podatkov
Obalne lekarne Koperwoocommerce_recently_viewed / čas sejeBeleženje zadnje ogledanih izdelkov v spletni lekarni.
Obalne lekarne Koperwp_woocommerce_session / 2 dni
woocommerce_items_in_cart / čas seje
woocommerce_cart_hash / čas seje
Beleženje vsebine uporabnikove nakupovalne košarice.
Obalne lekarne KopercivicCookieControl / 3 meseceBeleženje uporabnikove izbire nastavitev za spletne piškotke.
Civic Computing LtdHACIVIC / čas sejePrikaz vtičnika za omogočanje spletnih piškotkov.
1.
Obalne lekarne Koper
 
2. Google Inc.
__utma / 2 leti
__utmb / čas seje
__utmc / čas seje
__utmz / 6 mesecev
__utmv / 2 leti
Spletna analitika in statistika. Beleženje in analiza obiska na spletnem mestu (splošno štetje obiska, najbolj obiskane podstrani, izvor obiska, brskalniki, zaslonske resolucije ipd.).Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče v nastavitvah brskalnika, s katerim dostopa do spletnega mesta.

V primeru če zavrnete piškotke, bomo na vašo napravo namestili piškotek z namenom, da si to odločitev zapomnimo.

top
X