Pravna obvestila – Clone

Varstvo osebnih podatkov

Javni zavod Obalne lekarne Koper se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo spletne piškotke. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaši napravi, s katero obiščete spletno stran. Piškotki omogočajo delovanje nekaterih pomembnih funkcionalnosti spletne strani. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku se lahko odločite ali boste spletne piškotke sprejeli ali zavrnili. V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko piškotke kadarkoli pobrišete.

Če spletnih piškotkov ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

V Javnem zavodu Obalne lekarne Koper se trudimo za točnost objavljenih informacij. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako javni zavod Obalne lekarne Koper ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, javni zavod Obalne lekarne Koper ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2015Obalne lekarne Koper

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja javnega zavoda Obalne lekarne Koper, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

top
X