Natečaj za otroške risbe »Skrbim za svoje zdravje«

Natečaj za otroške risbe »Skrbim za svoje zdravje«

Dragi starši,

pred dnevom slovenskih lekarn, ki ga obeležujemo v ponedeljek, 26. septembra, želimo najmlajše člane družbe ozavestiti, kako pomembni so gibanje, zdrava prehrana in na splošno zdrav življenjski slog. Zasnovali smo otroški natečaj Skrbim za svoje zdravje, ki poteka v okviru Slovenskega farmacevtskega društva v sodelovanju z Lekarniško zbornico Slovenije. Njegov namen je vsem vrtčevskim otrokom in otrokom prve triade osnovne šole približati skrb za svoje zdravje. Dejstvo je, da je veliko otrok tudi bolnih, zato želimo z natečajem spodbuditi zavedanje, da zdravje ni samoumevno, ampak ga je treba vsakodnevno negovati. To poletje vabimo otroke, da sodelujejo na natečaju in oblikujejo risbe na temo, kako skrbeti za svoje zdravje. Format in način risanja sta prost (barvice, voščenke idr.). Risbe oddajte osebno v lekarni ali pošljite po pošti na naslov:

 

Slovensko farmacevtsko društvo,
Dunajska cesta 184a,
1000 Ljubljana

 

Rok za oddajo risb je do vključno torka, 13. septembra 2022.

Izbrane risbe bodo soustvarjale tudi novoletno voščilnico Slovenskega farmacevtskega društva.

 

Pravila in pogoji za sodelovanje:

Zahvaljujemo se za sodelovanje na natečaju. Risbe zbiramo do vključno torka, 13. septembra 2022, in sicer osebno v lekarnah po Sloveniji ali po pošti na naslov Slovensko farmacevtsko društvo, Dunajska cesta 184a, 1000 Ljubljana. Z oddajo svoje risbe in s sodelovanjem na natečaju Skrbim za svoje zdravje dovoljujete prenos risbe v našo last in uporabo le-te v javni objavi ter za novoletno voščilnico. S sodelovanjem dovoljujete tudi objavo imena avtorja zmagovalnega izdelka. Prosimo vas, da izdelek opremite s kontaktnimi podatki avtorja oz. staršev ali skrbnikov.

 

Maša Koritnik Zadravec, mag. farm., spec. klin. farm., predsednica Sekcije farmacevtov javnih lekarn pri Slovenskem farmacevtskem društvu
dr. Andrijana Tivadar, mag. farm., generalna sekretarka Slovenskega farmacevtskega društva,

Dunajska cesta 184a, 1000 Ljubljana, pisarna@sfd.si, telefon: 01-569-26-01

top
X