Naročilo v lekarno

Naročilo v lekarno

Na telefonsko številko 031 658 272 nas lahko pokličete ob ponedeljkih, med 8.00 in 12.00 uro.

V kolikor bi želeli načrtovati vaš naslednji prevzem zdravil na obnovljivi recept in ostalih izdelkov v lekarni, nas pokličite ali nam pišite na elektronski naslov recepti@obalne-lekarne.si . Zdravila, medicinske pripomočke in ostale izdelke vam bomo z veseljem pripravili, da bodo že čakali na vas v lekarni ob dogovorjenem terminu, in vam svetovali o pravilni in varni uporabi vaših zdravil.

Klice se sprejema trenutno samo ob ponedeljkih med 8.00 in 12.00 uro. Med tem časom je možen prevzem klicev in pridobitev vseh potrebnih podatkov za izvedbo storitve. Na elektronski naslov nam lahko pacienti pišete kadarkoli, vendar se bo storitev izvedla ob ponedeljkih. Pokličete lahko tudi za termin posveta z magistrom farmacije (izdelava Osebne kartice zdravil ali Pregled uporabe zdravil).

Storitev je priročna predvsem v času epidemije in obdobjih povečanega obiska v lekarnah za fizične osebe. S storitvijo se razbremeni povečano obremenitev na izdajnih mestih, skrajša vrste v lekarniških enotah in omogoči pacientom načrtovanje prevzema zdravil. Storitev je namenjena predvsem pacientom s kroničnimi terapijami na obnovljive recepte, ki so s svojimi zdravili dobro seznanjeni. Storitev ni namenjena nujnim izdajam, neurejenim terapijam ali svetovanju kot nadomestitev obiska v lekarni.

top
X